Istraživanje ključnih reči

Istraživanje ključnih reči i fraza koje se najčešće kucaju na pretraživačima. Konsultacije oko strategije odabira najboljih ključnih reči i fraza za Vaš sajt. Najtraženije ključne reči i fraze, težina pozicioniranja na određenim ključnim rečima i frazama i odabir onih koje mogu najbrže doneti rezultate.

Meta ključne reči

Kombinacija ključnih reči i fraza dovodi sajt u vrh pretrage na osnovu rezultata pretrage posetilaca. Bolja pozicija na pretraživačima dovodi Vas u bolju poziciju za povećanje broja poseta na Vašem sajtu u odnosu na konkurenciju.

Direktno povezivanje sajta sa pretraživačima

Povezivanje sajta sa pretraživačima kao što su Gugl, Bing, Jahu, Jandeks, Baidu. Indeksiranje svih stranica sa sajta na pretraživačima i redovno ažuriranje stranica na rezultatima pretraga. Brisanje suvišnih i strana koje ne želite da se prikazuju.

Prilagođavanje prikaza sajta u rezultatima pretrage

Uređivanje načina na koji Gugl prikazuje linkove sa sajta u rezultatima pretrage - naslove članaka, opis i sliku koja ga prati.

Gugl kartica sa osnovnim podacima firme

Uređivanje prikazivanja kartice sa podacima firme u gornjem desnom uglu prilikom pretragam firme. Ubacivanje adrese, kontakt telefona, redovnog radnog vremena i radnog vremena za praznike. Objavljivanje novosti u vezi firme.

Kontrolišite kako Gugl prikazuje informacije o Vašoj firmi

Kontrolišite i ažurirajte način na koji Gugl prikazuje informacije o Vašoj firmi. Steknite uvid u to kako korisnici pronalaze Vašu firmu preko Gigl pretrage. Dodajte slike Vaše firme. Locirajte je na Gugl mapama i pomozite Vašim klijentima i partnerima da pronađu Vašu firmu dajući im uputstva. Odgovorite na ocene korisnika.

Građenje reputacije linka

Povećanje vrednnosti koju Gugl daje linkovima sa Vašeg sajta. Gugl će onima koji pretražuju internet češće prikazivati linkove do sajtova sa višom reputacijom nego onih sa slabijom. Povećavanje reputacije kompletnog sajta, pa time i svih linkova sa tog sajta koji se pojavljuju u rezultatima pretraga.