Redovno ažuriranje sajta

Ažuriranje slika, tekstova, novosti i kontakt podataka na sajtu. Dodavanje, brisanje, uređivanje stranica, tekstova i slika. Kreiranje stranica za akcije, specijalne ponude, popuste, izmene cena proizvoda ili predstavljanje novih usluga.

Povećanje brzine učitavanja sajta

Kompletan pregled sajta i ubrzavanje učitavanja sajta. Optimizacija slika kako bi se postiglo najbolje korisničko iskustvo u smislu kvaliteta slika i brzine njihovog učitavanja.

Provera i ažuriranje linkova

Kompletna provera sajta za premeštene stranice i pogrešno usmerene linkove. Preusmeravanje linkova ka obrisanim i premeštenim stranicama na matičnu stranicu ili na stranicu po želji. Praćenje registrovanih pogrešno usmrenih linkova u cilju dodatne optimizacije sajta.

Redovno testiranje sajta

Redovna provera i testiranje sajta u smislu provere funkcionalnosti sajta i pravilnog rada svih njegovih funkcija.

Pravljenje i čuvanje rezervnih kopija sajta

Redovno pravljenje rezervnih kopija na mesečnom nivou, a u slučaju nekih bitnijih izmena i češće. Čuvanje rezervnih za 3 meseca unazad.

Mogućnost ažuriranja tema i dodataka za Vordpres

Redovno ažuriranje tema i dodataka za sajtove izrađene u Vordpresu kako bi se ostvarilo maksimalno opšte korisničko iskustvo posetiocima sajta. Kontrola usklađenosti rada teme i različitih dodataka i zamena dodataka ukoliko dolazi do sukoba izmeđe nekih dodataka.