Nudimo pristupačna, dopadljiva i potpuno funkcionalna rešenja pojedincima i firmama.

Planiranje sajta

Dogovor oko obaveznih elemenata i strukture sajta. Vizuelno i funkcionalno osmišljavanje sajta. Usklađivanje dizajna sajta zahtevima delatnosti i tržišta. Izgrađivanje internet identiteta firme ili pojedinca.

Izrada sajta

Izrada sajta po najsavremenijim standardima i najboljom praksom, sa galerijama slika i kontakt formama. Posebna pažnja se posvećuje opštem korisničkom iskustvu i preglednošću sajta. Dodavanje galerije slika prema potrebi.

Opšte korisničko iskustvo (UX/IX dizajn)

Maksimalna prilagođenost korisničkom iskustvu i jednostavnosti snalaženja prosečnog klijenta na sajtu, kao i izrada strategije njegovog usmeravanja na sadržaj koji želimo.

Prilagođavanje vizuelnog identiteta sajta

Prilagođavanje naslova koji se prikazuju na vrhu jezička stranice (tab) koju u tom trenutku gledate, kao i prilikom njegov njihovog čuvanja u omiljenim stranicama (bookmarks).

Prilagođenost za mobilne uređaje (Respozivni dizajn)

Prilagođavanje izgleda sajta tako da dobro izgleda i na tabletima i mobilnim telefonima.

Optimizacija slika

Prilagođavanje veličine i formata slika za internet. Optimizacija za najbolji prikaz na Vašem sajtu kako bi omogućili najbolje korisničko iskustvo, kroz dobar kvalitet slike i optimalnu brzinu učitavanja.

Mogućnost samostalnog dodavanja sadržaja

Spreman da samostalno dodavanje sadržaja na sajtu – tekstova, slika, video snimaka. Pravljenje profila za autore koji će dodavati tekstove, slike i video snimke, sa dodeljivanjem odgovarajućih ovlašćenja svakom od njih. Mogućnost dodatnih podešavanja za svakog korisnika posebno.

Kontrola nad objavama drugih autora

Mogućnost da dodati sadržaj mora biti odobren pre nego što bude objavljen, ili da za određene autore bude automatski objavljen (bez posebnog odobravanja).

Bonus: uputstvo za dodavanje sadržaja.

Spreman za SEO optimizaciju

Osposobljavanje sajta za nesmetanu komunikaciju sa pretraživačima. Spremnost za indeksiranje svih njegovih stranica na svim svetskim pretraživačima, i njihovo redovno ažuriranje.